Cudi

Je kan de cursusdienst vinden in de kelder (die is gezelliger dan hij klinkt, beloofd!) van het Erasmushuis; Blijde-Inkomststraat 21. De eerste weken van het academiejaar zullen we ons afhaalpunt echter opstellen in de inkomhal van het Erasmushuis.


We raden aan om je cursus(sen) voor een bepaald vak pas te komen kopen als je zeker weet welke specifieke titel(s) je nodig hebt. Deze informatie wordt soms al op voorhand via Toledo bekendgemaakt door de prof, maar wordt sowieso ook in de eerste les van het vak meegedeeld.


Heb je de nodige informatie? Dan vind je alle boeken die je nodig hebt in de cursusdienst. Dit jaar werken we met een webshop. Je kan online je boeken bestellen via onze webshop, daarna een tijdsslot reserveren om je bestelling te komen halen, en dan zorgen wij ervoor dat die op dat moment voor jou klaar ligt.


Via onze webshop werken we dit jaar ook met online betalingen. Je zal dus op voorhand met bancontact moeten betalen, zodat er zo min mogelijk fysiek contact is bij afhaling van je bestelling.

 

Omwille van het coronavirus is onze werking dus iets anders dan vorige jaren. Het zal niet meer mogelijk zijn om om het even wanneer even langs te komen, maar je zal je bezoek op voorhand moeten plannen. Aangezien dat voor ons nog even wennen is, zullen ook wij nog wat moeten zoeken naar de beste en juiste oplossing. Geen zorgen, we zijn er nog steeds voor jullie allemaal!


De veiligheid en de gezondheid van alle studenten komt ook voor ons natuurlijk op de eerste plaats. Daarom vragen we ook om je bij eventuele bezoeken aan de cursusdienst steeds aan de adviezen rond onder andere social distancing te houden en een mondmasker te dragen.

Bij verdere vragen kan je ons altijd contacteren via cursusdienst@kringbabylon.be

WELKOM OP DE CURSUSDIENST!

 

Hier kan je normaal gezien terecht voor alle syllabi en cursussen, maar ook voor leuke Babylonstuff, zoals truien, stickers en codices.


Helaas is de cursusdienst gesloten voor de rest van het semester, tot volgend jaar! Voor dringende vragen kan je contact opnemen via cursusdienst@kringbabylon.be.

Onze online cursusdienst

 

De cursusdienst is gesloten voor dit semester, tot volgend jaar!

Lees aandachtig de volgende instructies door:


  1. Tussen de producten van de webshop vind je een lidkaart (€9) van dit academiejaar. Voordelen van een lidkaart zijn korting op syllabi en allerhande Babylonevenementen. Vanaf dit jaar zullen Acco-boeken in onze cursusdienst ook enkel beschikbaar zijn voor leden (geen zorgen: niet-leden kunnen ook altijd terecht in de Acco zelf). Belangrijk: je moet ieder academiejaar een nieuwe lidkaart aankopen.                                                                                           
  2. Selecteer de gewenste syllabi/cursussen en verzamel deze in je winkelmandje. Je moet bij het afrekenen geen adres invullen. Bij de vakjes 'adres', 'postcode' en 'stad' geef je simpelweg een streepje in.                                                                                         
  3. Betaal online via bancontact.                                                             
  4. Vul de online form (te vinden in de beschrijving van de webshop) in om een uur te selecteren waarin je kan langskomen om je bestelling op te halen.                                                                       
  5. Via een bevestingsmail zullen wij je een specifiek tijdstip toewijzen dat binnen het tijdslot valt dat jij gekozen hebt. Je wordt op dat exacte moment aan de cursusdienst verwacht. Dit doen we om zo weinig mogelijk studenten op hetzelfde moment te moeten ontvangen.

    Vind ons op:

    Copyright © 2020 Kring Babylon - bij vragen over de website, neem contact op met webmaster@kringbabylon.be